Sande Trafikkskole avd Holmestrand

Effektiv kvalitetsopplæring til riktig pris

Sande Trafikkskole

Sande Trafikkskole avd Holmestrand

Hos oss på Sande Trafikkskole kjører du din opplæring i følgende skolebiler;

 

Audi Q3

Audi Etron

Audi A3

Volvo V60

Tesla Model Y

Tesla Model 3

Tesla Model X Plaid

 

Ved avdelingen vår i Holmestrand møter du trafikklærerne Eirik, Sladjana, André og Kristoffer samt Tine og Siv på kontoret. Sande Trafikkskole er en veldrevet skole med totalt 8 trafikklærere som har vært i drift siden 1997, så vi har lang erfaring i trafikksikkerhetsarbeidet og med å utdanne trygge og ansvarsfulle sjåfører. 

Ved avdelingen vår i Holmestrand har vi et godt og solid team som vil gjøre sitt ytterste for at du skal trives hos oss som elev og som foresatt. For oss er det viktig at du som elev føler deg ivaretatt, og vi er kjent for meget god tilgjengelighet om det skulle dukke opp ting du lurer på. Tine treffer du på telefonnummer 33770010 mandag-torsdag kl 10-16 (fredager kl 10-14) og utenom telefontiden er Siv alltid tilgjengelig på sms 90865213, på mail post@sandetrafikkskole.no og på chat via Facebook. 

Ønsker du å stikke innom oss på kontoret  så finner du våre betjente kontorer i Horten (Storgata 7a) på mandager, tirsdager og torsdager kl 11.00-16.00, og i Sande (Revåveien 14) på mandager, tirsdager og torsdager kl 10.00-15.00 

 

Vi gleder oss til å treffe deg

 

--Kvalitet vil alltid bli billigst---

Ta kontakt

Åpningstider

Vår telefontid er mandag til torsdag kl 10-16. Alltid tilgjengelig på chat via nettsiden vår og på mail.
Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo