Pakkepris; "alle" vil ha det, men hva betyr det egentlig?

Effektiv kvalitetsopplæring til riktig pris

Sande Trafikkskole

Pakkepris; "alle" vil ha det, men hva betyr det egentlig?

"... og så vil vi ha en pakke. Med alt inkludert."

 

Pakker har på kort tid blitt noe "alle" ønsker å kjøpe, men hva betyr det egentlig å kjøpe en pakke?

Vår opplevelse er at det er en del misforståelser rundt pakkekjøp, til tross for grundig informasjon i forkant av kjøpet, både muntilig og skriftlig. 

Mange som tar kontakt med oss ønsker en totalpris på førerkort, allerede på telefonen ved første gangs henvendelse. Ønsket om økonomisk forutsigbarhet har vi stor forståelse for. Med dagens strøm-, matvare- og drivstoffpriser er ikke dette vanskelig å forstå i det hele tatt. Utfordringen er at mange tenker at en pakke "med alt" er det samme som en totalpris på førerkort.

Det er flere utfordringer og misforståelser rundt dette med pakker, og vi skal her forsøke å belyse noen av dem; 

 

* det å lage en pakke som passer alle elever er rett og slett umulig. Hver eneste elev er forskjellig, og alle passer ikke inn i samme mal. Når det kommer til trafikkopplæring er det noen ting som er obligatorisk for alle som skal ta førerkort, og der er alle elever "like". Men når det kommer til antall kjøretimer og oppfølging; der er det store individuelle forskjeller. Noen har mulighet til å øve hjemme, andre ikke. Noen har full kontroll på teorien, andre trenger litt mer tid. 

* det er en misforståelse at de som kjøper pakker får tilbud om timer først, at det går raskere med de enn med de elevene som ikke velger pakke, eller at man på annen måte får fordeler i opplæringen som andre ikke får. Dette stemmer ikke. Alle elever er like viktige, pakkekjøp eller ikke.

* den økonomiske risikoen er høy ved kjøp av pakke. Det er utallige eksempler i media på fortvilte elever og foresatte som har betalt inn store summer for ulike pakker og så har aktøren de har valgt å samarbeide med gått konkurs og resultatet er at de har tapt alle pengene sine. Hvorfor risikere dette?

Vi på Sande Trafikkskole har vært en solid og seriøs aktør i markedet i snart 30 år, og vi har tenkt til å tilby kvalitetsopplæring i enda mange år til, men alle er ikke som oss. Det å forhåndsinnbetale så store summer er ikke anbefalt. 

* en pakke betyr kun én ting; det er en forhåndsinnbetaling. Det er dét en pakke betyr. Ved en slik forhåndsinnbetaling følger det gjerne med en liten rabatt. Det vil si at du får en liten belønning for å binde opp pengene dine hos en aktør.

* en pakke har en begrenset varighet, ofte 1 år fra kjøpsdato. Om du blir syk, flytter bort på skole eller det oppstår andre grunner for at du må ta en pause i opplæringen din, risikerer du å bruke lenger tid enn det som tillates ved pakkekjøpet. Det betyr i ytterste konsekvens at du taper de pengene som står igjen i pakken. 

* pakke betyr ikke en fastpris på førerkort. Man må i mange tilfeller påregne ekstra kjøretimer utover de som ligger i pakken. Antall kjøretimer hver enkelt trenger kommer an på elevforutsetningene. Blir det prisjusteringer i løpet av året må også dette betales for, selv om man har en forhåndsinnbetalt pakke. 

 

"Men hva med rabatten som blir gitt i pakken da? Den vil vi jo gjerne ha!"

Det skjønner vi;)

Rabatten blir jo gitt som en "belønning" fordi man velger å betale inn en stor sum på forhånd (med all den risikoen som medfølger slike forhåndsinnbetalinger) Så for deg som ønsker muligheten for forhåndsinnbetaling, og med det få en rabatt og den sikkerheten det gir og kunne få tilbake de pengene man har betalt inn men ikke kjører for, kan vi tilby 3 forskjellige pakker;

Pakke 1, pris å betale: 20 000kr

*Pakken har ingen utløpsdato

- Valgfri opplæring på bil (manuell eller automat); du bruke pengene på det DU trenger i din opplæring.

Opplæring for 20 350 kr (rabatten på denne pakken er 350 kr) 

Pakke 2, pris å betale: 25 000

*Pakken har ingen utløpsdato

- Valgfri opplæring på bil (manuell eller automat); du bruke pengene på det DU trenger i din opplæring.

Opplæring for 25 700 kr (rabatten på denne pakken er 700 kr)

Pakke 3, pris å betale: 30 000,- 

*Pakken har ingen utløpsdato

- Valgfri opplæring på bil (manuell eller automat); du bruke pengene på det DU trenger i din opplæring.

Opplæring for 30 950 kr (rabatten på denne pakken er 950 kr)

 

For de som ønsker en pakke med et ferdig definert innhold, og har satt seg inn i hva det vil si å velge en slik løsning kan vi tilby følgende pakke: 

Pakke 4:

10 kjøretimer, all obligatorisk opplæring, leie av bil til førerprøve (eks gebyr til NAF og Statens Vegvesen)

*Pakken er gyldig i 1 år fra kjøpsdato

 

10 kjøretimer á 45 min (5 x dobbelttime)

Trinnvurderingstime 2

Trinnvurderingstime 3

Sikkerhetskurs på øvingsbane (Eks. gebyr til NAF, dette faktureres utenom)

Sikkerhetskurs på vei

Leie av bil til førerprøven (Drammen eller Tønsberg)

Automat: 27800 kr 

Manuell: 27800 kr 

 

For spørsmål rundt pakkekjøp eller bestilling; ring Siv eller Tine på kontoret på 33770010, chat via nettsiden vår eller send en mail til post@sandetrafikkskole.no

Ta kontakt

Åpningstider

Vår telefontid er mandag til torsdag kl 10-16. Alltid tilgjengelig på chat via nettsiden vår og på mail.
Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo